Sande 2 okt 2016

NORDRE SANDE BANDY                                                                                                       logo nordre sande                  

Til interesserte aldersbestemt bandy

Generelt
Når høstferien er over er tiden inne for oss i Nordre Sande Bandy å starte vinterens aktiviteter. Dette blir et spennende år for oss, for første gang har vi anledning til å gå på kunstis fra 1.november,på den interkommunale banen på Konnerud. Dette er en bane som eies 15% av Sande kommune og 85 % av Drammen kommune. Dette vil ha stor betydning for den organiserte delen av bandyen vår.

Selv om vi disponerer noen timer på kunstis på Konnerud har vi ingen planer om å flytte dit. Konnerudbanen blir kun et supplement. Vi vil som vanlig så snart kulda kommer islegge våre to flater på Klevjerhagen. Her vil vi arrangere våre kamper og treninger, bandyskole og andre aktiviteter.
Vi har to aldersbestemte lag i bandyen. Det er jenter 2004 (Supergirls) og gutter 2007. Dette er 7’er lag. Det er spillere med som både er yngre og eldre enn årsklassen. Vi ønsker å starte to nye lag til vinteren, et på guttesiden og et på jentesiden (yngre enn 2004).

Aktiviteter før jul

1. Vi ønsker å ha et informasjonsmøte med foreldre og spillere/framtidig spillere TIRSDAG 18 OKTOBER kl. 18.30 på bandybrakka. Her kan vi si litt mer om vinterens aktiviteter, høre på ønsker fra foresatte, og vise fram litt bandutstyr. Mulig vi kan få til et besøk av en leverandør av utstyr. I bandy er det noe utstyr man må ha (hjelm, kølle osv) men som i alt annet er det også mulig å kjøpe lommeboka tom med masse «fint å ha» utstyr.

2. Vi starter istreningen tirsdag 1 nov kl. 17.30 på Konnerudbanen. Dette er første dag det er planlagt is her, så vi er avhengig av at alt det nye maskineriet virker som det skal.

3. Supergirls og gutt 07 er meldt opp i Skiold Cup 19-20 nov på Marienlyst, Drammen. Dette markerer starten på konkurransesesongen for aldersbestemte lag. Vi vil også melde oss på MIF-cup på Vassenga, Mjøndalen som avvikles før jul. Etter nyttår kommer Solberg cup på Solbergbanen. Innimellom dette går vanlig seriespill og treninger. Supergirls skal dessuten på treningsleir i Trollhättan, Sverige 21-23 oktober hvor vi håper å få lagt inn en kamp mot et svensk jentelag.

Avslutning
Nordre Sande bandy håper at flest mulig vil bli med på vår organiserte aktivitet til vinteren. For å holde et lag i gang er vi avhengig av foreldre/foresatte som kan gi en hjelpende hånd. Det blir nesten alltid et godt samhold i foreldregruppa rundt hvert av lagene. Klubben har heldigvis en fin gjeng som legger ned utrolig mye tid i å etablere is og å holde den vedlike. Men også her er det naturligvis plass til flere. Ellers har vi behov for den enkeltes bidrag, alt fra å trøste, stå i kiosk, ta bilder m.m.
Håper vi sees tirsdag 18.oktober kl 18.30 på brakka. Det serveres bandymat (kaffe, vafler og saft).
Har du spørsmål:

Kontakt

karl.einar.haslestad@hotmail om spørsmål rundt klubben eller hva som helst.

'Lars Pedersen' Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ang gutt 07 og mulighet for nytt guttelag

Ingvild Holmgreen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ang Supergirls og mulighet for nytt jentelag.

 

Vennlig hilsen

Karl Einar Haslestad
Leder Nordre Sande bandy. Tlf 92051150

 

 

                                                                                                     supergirls og knøtter 2015 2016

Is banen

 

Skøyte banen er åpen og vi gleder oss til en fin sesong.

Her blir det mye morro.

 

Skribent innlogging

grasrotandelen logo2

Sponsorer Bandy

Hovedsponsorer