INNKALLING TIL ÅRSMØTE 2017

Årsmøtet i fotballgruppa avholdes mandag 27. November kl. 19- 21 på klubbhuset.

Saker som ønskes tatt opp på møtet skal være styret i hende senest mandag 13. November.

Sendes til styret ved leder Therese B. Kleven på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Agenda blir gjort tilgjengelig senest en uke før møtet.

Vel møtt!

Mvh Styret i fotballgruppa

 

Nordre Sande G 2007 fikk den store ære av å være maskoter på Marienlyst Stadion lørdag 23. april i kampen mellom Strømsgodset og Bodø/Glimt.
Gutta var spente og fulle av adrenalin da de ble geleidet bort til hver sin spiller før de gikk ut på den store matta. De var ganske høye på livet da de kom tilbake i spillergangen.
– Det beste var jo at Strømsgodset vant 2-0!

NSIL G16 på tur til Barcelona. 

VekkeKlokken ringer kl. 04.00 på natten. Det er torsdag 5. Mars og vi skal på treningsleir til Barcelona. Vi skal møte senest 05.15 ved klubbhuset.  Busen Kjører kl. 05.30. 

Vi tar avskjed med foreldre og så startet turen. 

På bussen sitter 17 spillere og 6 fra støtteapparatet og er spente. Nå er vi endelig på vei. 

På bussen får alle en trøye.

Frem på  Gardermoen kl. 06.33

Innsjekking og sikkerhetskontrollen går greit for alle. 

Vi venter på å gå til gaten og det er en fin og rolig gjeng. Gaten inntas senest 08.30. Alle tilstede. Så... kl. 08.42 kommer beskjeden vi ikke ville høre i disse streiketider. På grunn av personalmangel blir avreisen utsatt i 15 min. Fint de åpner en avdeling til gaten med flere stoler. Litt anspent stemning men fortsatt rolig avventende.

Så.. kl. 08.55 kom neste beskjed - flyet utsatt til 10.30 i påvente av personale. 

Noen går for å kjøpe seg noe å spise. Andre går på do men de fleste synker resignert ned i stolene. Innimellom kan høres litt anspent utolmodige kommentarer. 

Kl. 09.24 kommer en ny og  bedre beskjed. Flyet er nå planlagt å ta av 10.15. 

09.34 kan det høres over høyttaleren (på denne 'stille' flyplassen??) Passasjerer med Norwegian til Barcelona kan nå gå ombord. ☺ 

Bordingen går greit og alle blir losjer i en stor leddet flyplassbuss. Ferden går, trolig rundt hele Gardermoen pluss litt til, frem til et innleid fly som det står Jet2holiday på. Her skal det ferieres  - tror vi. Busssjåføren løper opp trappen til flyet før han slipper oss ut. Det tar noen minutter så kommer han tilbake. Han sier vi må vente litt og det gjør vi. Alle som en. Ett helt fly fullt  med passasjerer stuet sammen som sild i tønne. 

Kl. 09.59 kommer stemmen til Busssjåføren over høyttaleren og forteller at vi har fått beskjed om å vende tilbake til gaten. Det blir massiv buing i bussen når den starter tilbaketuren. Tror nok mange tenkte som meg - kanskje vi ikke kommer oss av gårde i dag. Vel turen til gaten tok bare noen korte minutter denne gangen.  Det var jo noe å glede seg over. Men...

Døren i bussen åpnes ikke. Busssjåføren opplyser at vi må vente litt. Ok? Var det noe nytt?. 

Vi står. Vi står. Noen sitter. Vi står å venter. 

Så. Busssjåføren opplyser at vi nå har fått beskjed om å vende tilbake igjen til flyet. Det blir spontan jubel i hele bussen. Kl. 10.35 er alle ombord i flyet.

Den hyggelige flyvertinnen som tar imot oss kunne fortelle at vi ble sendt vekk tidligere  fordi de ikke hadde vann i flyet. Nå var det i orden så nå ble det tur på oss. Om bord i flyet et det lystige kommentarer og stort ønske om å komme oss av gårde. Kenneth beroliger de som lurer på om vi rekker treningen i  dag med at han skal få den utsatt en og en halv time.

Kl. 10.56 starter flyet taxingen for avgang.

Kl. 11.08 lift-off.

Søndag 1 mai var G 2007 på Godset Dnb Cup.

De var heldige med været da dagen før bare hadde gitt arrangøren regn hele dagen igjennom. Solen glimret det meste av tiden med sitt fravær, men humøret var ikke labert av den grunn. Vi spilte 3 kamper. Den første mot Strømsgodset hvor vi gjorde en knall innsats med gode pasninger, opp med hodet for å plassere seg i forhold til de andre medspillerne. Det er så morro å se at fotballforståelsen nå kommer for laget. De taper med 2 mål, men vinner kampen på innsats, tæl og vilje.
Andre kampen går mot Vålerenga titans. De kom med et lag som dessverre ble for sterke for oss. Men allikevel hadde gutta en god kamp. De snakket sammen, gjorde gode valg, så hverandre og ikke minst i Nordre Sande ånden, de spilte fair play. Ble det en hard takling var de borte for å snakke med den spilleren som var involvert. Herlig å se!
Tredje og siste kamp går mot Haugfoss. Her går motstanderen opp i ledelsen først og gutta setter inn et gir. De gir alt og enda litt til. Det ble et fyrverkeri av en kamp. Lag-ånden var på topp, sentringene var gode ,fair-play ble praktisert av alle gutta, hodet og øyne var på riktig sted og skuddene satt. Foreldrene som stod på sidelinjen var fulle av engasjement som ga masse energi til laget. Gutta vant 6-3 og var storfornøyde! Premieutdeling sammen med lille blå var helt tipp topp. Gutta krutt fikk pokal og godset-dnb t-skjorte. Lagledelsen er kjempestolte av gutta og ser at her vil det skje store ting fremover. Masse utvikling har skjedd på kort tid og vi har flotte fine gutter å jobbe med.

G16 Videre i drammenscup.

 

G16 Vant 1-0 over Gjelleråsen og er nå videre til kvartfinale.

Kvartfinalen går på Marienlyst stadion kl. 13.15 i dag søndag 12. april 2015.

NSILG162015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Treningsleir Barcelona

5. - 10. mars 2015

 

Nå nærmer det seg. Vinterens store høydepunkt for guttene på laget.

Her er en liten smakebit på hva de kommer til å oppleve.

 

 Kart

 

Kun en times kjøring sør for Barcelona ligger strandbyen Salou med et av regionens beste og mest moderne
fotballanlegg. Kombinasjonen av førsteklasses treningsforhold og muligheten til å spille treningskamper mot
lag fra en av de beste fotballregionene i Europa er grunnen til dette valget.

 

 

Salou er et sjarmerende sted med 20 000 innbyggere som de siste
årene har hatt en kraftig satsning på sportsturisme. I sentrum er det
et godt utvalg av butikker og restauranter, og man kan benytte seg
av strendene til avslapping mellom treningsøktene.

 

Treningsfelt 1

 

Treningsfasiliteter
2 kunstgressbaner, 4 gressbaner, Flyttbare mål og treningsutstyr, 2 Klasserom, Fysiorom, Treningsstudio, 16 garderober, Sportsbutikk og Kafe.

 

Kun 900m fra treningsanlegget ligger en moderne feriepark hvor
lagene innlosjeres i fullservice hytter på 65kvm. Hver hytte har 4
sengeplasser fordelt på 2 soverom, 2 bad, kjøkken, stue og egen
uteplass. Frokost, lunsj og middag serveres som bufeter i ferieparkens
restaurant. I tillegg er det flere bassenger, minigolf, liten fotballbane,
tennis, trampoliner, sandvolleyball, kafe og butikk inne på det
inngjerdede området.

 

(Artikelen vil bli oppdattert)

 

Skribent innlogging

grasrotandelen logo2

Sponsorer Fotball:

Hovedsponsorer