Nordre Sande G 2007 fikk den store ære av å være maskoter på Marienlyst Stadion lørdag 23. april i kampen mellom Strømsgodset og Bodø/Glimt.
Gutta var spente og fulle av adrenalin da de ble geleidet bort til hver sin spiller før de gikk ut på den store matta. De var ganske høye på livet da de kom tilbake i spillergangen.
– Det beste var jo at Strømsgodset vant 2-0!

NSIL G16 på tur til Barcelona. 

VekkeKlokken ringer kl. 04.00 på natten. Det er torsdag 5. Mars og vi skal på treningsleir til Barcelona. Vi skal møte senest 05.15 ved klubbhuset.  Busen Kjører kl. 05.30. 

Vi tar avskjed med foreldre og så startet turen. 

På bussen sitter 17 spillere og 6 fra støtteapparatet og er spente. Nå er vi endelig på vei. 

På bussen får alle en trøye.

Frem på  Gardermoen kl. 06.33

Innsjekking og sikkerhetskontrollen går greit for alle. 

Vi venter på å gå til gaten og det er en fin og rolig gjeng. Gaten inntas senest 08.30. Alle tilstede. Så... kl. 08.42 kommer beskjeden vi ikke ville høre i disse streiketider. På grunn av personalmangel blir avreisen utsatt i 15 min. Fint de åpner en avdeling til gaten med flere stoler. Litt anspent stemning men fortsatt rolig avventende.

Så.. kl. 08.55 kom neste beskjed - flyet utsatt til 10.30 i påvente av personale. 

Noen går for å kjøpe seg noe å spise. Andre går på do men de fleste synker resignert ned i stolene. Innimellom kan høres litt anspent utolmodige kommentarer. 

Kl. 09.24 kommer en ny og  bedre beskjed. Flyet er nå planlagt å ta av 10.15. 

09.34 kan det høres over høyttaleren (på denne 'stille' flyplassen??) Passasjerer med Norwegian til Barcelona kan nå gå ombord. ☺ 

Bordingen går greit og alle blir losjer i en stor leddet flyplassbuss. Ferden går, trolig rundt hele Gardermoen pluss litt til, frem til et innleid fly som det står Jet2holiday på. Her skal det ferieres  - tror vi. Busssjåføren løper opp trappen til flyet før han slipper oss ut. Det tar noen minutter så kommer han tilbake. Han sier vi må vente litt og det gjør vi. Alle som en. Ett helt fly fullt  med passasjerer stuet sammen som sild i tønne. 

Kl. 09.59 kommer stemmen til Busssjåføren over høyttaleren og forteller at vi har fått beskjed om å vende tilbake til gaten. Det blir massiv buing i bussen når den starter tilbaketuren. Tror nok mange tenkte som meg - kanskje vi ikke kommer oss av gårde i dag. Vel turen til gaten tok bare noen korte minutter denne gangen.  Det var jo noe å glede seg over. Men...

Døren i bussen åpnes ikke. Busssjåføren opplyser at vi må vente litt. Ok? Var det noe nytt?. 

Vi står. Vi står. Noen sitter. Vi står å venter. 

Så. Busssjåføren opplyser at vi nå har fått beskjed om å vende tilbake igjen til flyet. Det blir spontan jubel i hele bussen. Kl. 10.35 er alle ombord i flyet.

Den hyggelige flyvertinnen som tar imot oss kunne fortelle at vi ble sendt vekk tidligere  fordi de ikke hadde vann i flyet. Nå var det i orden så nå ble det tur på oss. Om bord i flyet et det lystige kommentarer og stort ønske om å komme oss av gårde. Kenneth beroliger de som lurer på om vi rekker treningen i  dag med at han skal få den utsatt en og en halv time.

Kl. 10.56 starter flyet taxingen for avgang.

Kl. 11.08 lift-off.

Søndag 1 mai var G 2007 på Godset Dnb Cup.

De var heldige med været da dagen før bare hadde gitt arrangøren regn hele dagen igjennom. Solen glimret det meste av tiden med sitt fravær, men humøret var ikke labert av den grunn. Vi spilte 3 kamper. Den første mot Strømsgodset hvor vi gjorde en knall innsats med gode pasninger, opp med hodet for å plassere seg i forhold til de andre medspillerne. Det er så morro å se at fotballforståelsen nå kommer for laget. De taper med 2 mål, men vinner kampen på innsats, tæl og vilje.
Andre kampen går mot Vålerenga titans. De kom med et lag som dessverre ble for sterke for oss. Men allikevel hadde gutta en god kamp. De snakket sammen, gjorde gode valg, så hverandre og ikke minst i Nordre Sande ånden, de spilte fair play. Ble det en hard takling var de borte for å snakke med den spilleren som var involvert. Herlig å se!
Tredje og siste kamp går mot Haugfoss. Her går motstanderen opp i ledelsen først og gutta setter inn et gir. De gir alt og enda litt til. Det ble et fyrverkeri av en kamp. Lag-ånden var på topp, sentringene var gode ,fair-play ble praktisert av alle gutta, hodet og øyne var på riktig sted og skuddene satt. Foreldrene som stod på sidelinjen var fulle av engasjement som ga masse energi til laget. Gutta vant 6-3 og var storfornøyde! Premieutdeling sammen med lille blå var helt tipp topp. Gutta krutt fikk pokal og godset-dnb t-skjorte. Lagledelsen er kjempestolte av gutta og ser at her vil det skje store ting fremover. Masse utvikling har skjedd på kort tid og vi har flotte fine gutter å jobbe med.

G2004 stilte med to lag på DNB GODSET CUP lørdag 25. april. Dette var 7’er debuten for begge lag og det var en debut som lagene besto med glans. NSIL Hvit, for anledningen kalt Kjeldås, spilte på formiddagen og her spilte Benjamin Ellevog, Fredrick Jacobs, Victor Jacobsen, Elias Kader, Fabian Kleven, Adrian Lunde, Iver Stamnes og Benjamin L Sundby samt at Tobias B Kleven hospiterte fra 2005 laget. NSIL Blå, som gikk under navnet Galleberg, spilte på ettermiddagen og her spilte Emil Ekornrud, Dennis Emilsen, Ivan Exposito-Ramon, Tiziano Exposito-Ramon, Embrik Kjeldaas, Ferdinand Sæther, Kristian Teppan, Mads Thorrud og Sondre Witzøe.


Første kamp var mot SPA/BRA Stjerner som vi har møtt flere ganger tidligere. Kampen var jevnspilt og kunne bikket begge veier, men endte til slutt med tap 1-2 etter at SPA/BRA scoret med mindre enn ett minutt igjen av kampen. Vårt mål ble scoret av banens yngste, Tobias. Gutta spilte veldig bra og svært hyggelig var det å se at lagdelene hang godt sammen. Adrian sto solid i mål og forsvaret med Benjamin E og Iver hadde god kontroll bakover. På midtbanen jobbet Benjamin LS svært bra og Victor og Fabian viste sine styrker som tekniske lagspiller. På topp startet vi med Elias som jobbet svært godt. Freddy og Tobias markerte seg meg en gang de kom innpå som henholdsvis midtbane og spiss. Gøy å se at gutta fungerte så bra i sin første 7’er kamp.
Neste kamp var mot KFUM 5 som er et nytt bekjentskap og her fikk vi brynt oss mot virkelig god motstand. Her kan vi takke både litt flaks og godt defensivt arbeid at resultatet ikke ble verre enn 1-3. Gøy å møte motstand som er så gode som KFUM 5. Vårt mål i kampen var en perle som ble signert av Benjamin LS.


Siste kamp for NSIL hvit var mot Ørn Horten. Vi har møtt dem tidligere og har som regel hatt jevnspilte kamper. Denne gangen tok vi god føring og vant til slutt fortjent 3-1 etter scoringer av Iver, Fabian og Tobias. Iver scoret på heading etter corner fra Fabian. Iver er tøff som få på headinger og dette ser ut til å kunne bli et farlig våpen for oss denne sesongen. Fabians scoring kom etter et dribleraid gjennom hele Ørns midtbane og forsvar før han puttet ballen kontrollert i mål. Gutta var kjempefornøyd etter kampen og det hadde de all grunn til.

IMG 0229

 

NSIL blå startet første kamp mot SPA/BRA Sol. Også dette ble en jevn og tett kamp og gutta viste at de tar overgangen til 7’er fotball på en utmerket måte selv om det er mye mer rom som skal dekkes. Vi gikk opp i 1-0 etter at Emil gjorde et godt mottak og klarte å kjempe ballen i mål med en lang tå. Mot slutten av kampen klarte SPA/BRA å utlikne og kampen ebbet ut med 1-1 som resultat, hvilket må kunne sies å være et fair resultat. Mads sto en god kamp i mål og kunne ikke gjøre noe med målet. Kaptein Tiziano er skikkelig forsvarssjef og viser at han har god spilleforståelse med sin plasseringsevne og sitt klareringsspill. Dennis utgjør den andre halvdelen av forsvaret og han fortsetter der han slapp i fjor med bunnsolid spill. På midtbanen dekker Sondre store områder og han har en egen evne til å få med seg ballen i de trangeste situasjoner. Sammen med Embriks og Ivans tekniske ferdigheter utgjør han en solid midtbane. Emil scoret som sagt vårt eneste mål i kampen og etter flere gode treninger så var det moro å se at han kom i gang med scoringer også i kamp. Ferdinand og Kristian jobbet også godt bra da de kom inn.

IMG 0236

Neste kamp var mot KFUM 4 og som i NSIL Hvit sin kamp mot KFUM 5 viste det seg fort at dette var en skikkelig tøff motstander. KFUM spilte svært godt og det hadde ikke gått mange minuttene før Mads hadde plukket to baller ut av nettet. På sidelinjen fryktet vi at dette kunne bli stygge resultater men gutta ville det annerledes. De tok virkelig opp hansken alle sammen og kjempet som løver med kontant spill og skikkelige taklinger. KFUM hadde en svært offensiv keeper som spilte sweeper langt opp i egen banehalvdel. Dette oppfattet Embrik med sin gode spilleforståelse og da anledningen bød seg straffet han KFUM med en kontrollert og kontant scoring fra vår egen banehalvdel. Det ble ikke flere scoringer i denne kampen og vi kan si oss svært godt fornøyd med 1-2 resultatet.


Siste kamp for NSIL Blå var mot Åsgårdstrand som vi aldri har møtt før. Vi gikk knallhardt ut og dominerte kampen fra første minutt. Vi puttet to mål ved Sondre og Emil før Åsgårdstrand reduserte til 2-1. Like før slutt puttet Sondre nok en gang slik at vi til slutt vant 3-1. Også i denne kampen hadde vi et svært velfungerende forsvar med Dennis, Tiziano og Mads.


Etter kampene var det premieutdeling med Lille Blå hvor gutta fikk hver sine premie bestående av Godset/DnB T-skjorte og en liten statue. Alt i alt virket det som om alle var godt fornøyde og vi kommer nok til å bli med på denne Cupen neste år også.

IMG 0238

G16 Videre i drammenscup.

 

G16 Vant 1-0 over Gjelleråsen og er nå videre til kvartfinale.

Kvartfinalen går på Marienlyst stadion kl. 13.15 i dag søndag 12. april 2015.

NSILG162015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Treningsleir Barcelona

5. - 10. mars 2015

 

Nå nærmer det seg. Vinterens store høydepunkt for guttene på laget.

Her er en liten smakebit på hva de kommer til å oppleve.

 

 Kart

 

Kun en times kjøring sør for Barcelona ligger strandbyen Salou med et av regionens beste og mest moderne
fotballanlegg. Kombinasjonen av førsteklasses treningsforhold og muligheten til å spille treningskamper mot
lag fra en av de beste fotballregionene i Europa er grunnen til dette valget.

 

 

Salou er et sjarmerende sted med 20 000 innbyggere som de siste
årene har hatt en kraftig satsning på sportsturisme. I sentrum er det
et godt utvalg av butikker og restauranter, og man kan benytte seg
av strendene til avslapping mellom treningsøktene.

 

Treningsfelt 1

 

Treningsfasiliteter
2 kunstgressbaner, 4 gressbaner, Flyttbare mål og treningsutstyr, 2 Klasserom, Fysiorom, Treningsstudio, 16 garderober, Sportsbutikk og Kafe.

 

Kun 900m fra treningsanlegget ligger en moderne feriepark hvor
lagene innlosjeres i fullservice hytter på 65kvm. Hver hytte har 4
sengeplasser fordelt på 2 soverom, 2 bad, kjøkken, stue og egen
uteplass. Frokost, lunsj og middag serveres som bufeter i ferieparkens
restaurant. I tillegg er det flere bassenger, minigolf, liten fotballbane,
tennis, trampoliner, sandvolleyball, kafe og butikk inne på det
inngjerdede området.

 

(Artikelen vil bli oppdattert)

 

Skribent innlogging

grasrotandelen logo2

Sponsorer Fotball:

Hovedsponsorer