NSIL G16 på tur til Barcelona. 

VekkeKlokken ringer kl. 04.00 på natten. Det er torsdag 5. Mars og vi skal på treningsleir til Barcelona. Vi skal møte senest 05.15 ved klubbhuset.  Busen Kjører kl. 05.30. 

Vi tar avskjed med foreldre og så startet turen. 

På bussen sitter 17 spillere og 6 fra støtteapparatet og er spente. Nå er vi endelig på vei. 

På bussen får alle en trøye.

Frem på  Gardermoen kl. 06.33

Innsjekking og sikkerhetskontrollen går greit for alle. 

Vi venter på å gå til gaten og det er en fin og rolig gjeng. Gaten inntas senest 08.30. Alle tilstede. Så... kl. 08.42 kommer beskjeden vi ikke ville høre i disse streiketider. På grunn av personalmangel blir avreisen utsatt i 15 min. Fint de åpner en avdeling til gaten med flere stoler. Litt anspent stemning men fortsatt rolig avventende.

Så.. kl. 08.55 kom neste beskjed - flyet utsatt til 10.30 i påvente av personale. 

Noen går for å kjøpe seg noe å spise. Andre går på do men de fleste synker resignert ned i stolene. Innimellom kan høres litt anspent utolmodige kommentarer. 

Kl. 09.24 kommer en ny og  bedre beskjed. Flyet er nå planlagt å ta av 10.15. 

09.34 kan det høres over høyttaleren (på denne 'stille' flyplassen??) Passasjerer med Norwegian til Barcelona kan nå gå ombord. ☺ 

Bordingen går greit og alle blir losjer i en stor leddet flyplassbuss. Ferden går, trolig rundt hele Gardermoen pluss litt til, frem til et innleid fly som det står Jet2holiday på. Her skal det ferieres  - tror vi. Busssjåføren løper opp trappen til flyet før han slipper oss ut. Det tar noen minutter så kommer han tilbake. Han sier vi må vente litt og det gjør vi. Alle som en. Ett helt fly fullt  med passasjerer stuet sammen som sild i tønne. 

Kl. 09.59 kommer stemmen til Busssjåføren over høyttaleren og forteller at vi har fått beskjed om å vende tilbake til gaten. Det blir massiv buing i bussen når den starter tilbaketuren. Tror nok mange tenkte som meg - kanskje vi ikke kommer oss av gårde i dag. Vel turen til gaten tok bare noen korte minutter denne gangen.  Det var jo noe å glede seg over. Men...

Døren i bussen åpnes ikke. Busssjåføren opplyser at vi må vente litt. Ok? Var det noe nytt?. 

Vi står. Vi står. Noen sitter. Vi står å venter. 

Så. Busssjåføren opplyser at vi nå har fått beskjed om å vende tilbake igjen til flyet. Det blir spontan jubel i hele bussen. Kl. 10.35 er alle ombord i flyet.

Den hyggelige flyvertinnen som tar imot oss kunne fortelle at vi ble sendt vekk tidligere  fordi de ikke hadde vann i flyet. Nå var det i orden så nå ble det tur på oss. Om bord i flyet et det lystige kommentarer og stort ønske om å komme oss av gårde. Kenneth beroliger de som lurer på om vi rekker treningen i  dag med at han skal få den utsatt en og en halv time.

Kl. 10.56 starter flyet taxingen for avgang.

Kl. 11.08 lift-off.

Skribent innlogging

grasrotandelen logo2

Sponsorer Fotball:

Hovedsponsorer