Begge keeperne viste i dag at dette bærer frukter, og selv om NSIL trakk det lengste strået i dag, vil jeg virkelig hylle Åssidens keeper. I begge omganger tok han en time-out, etter at Teodor i 1. omgang og Adrian Faye i 2. omgang forsøkte seg på mål, de dundret til. Begge gangene reddet keeperen som for øvrig heter Martin Larsen, med magen i fullt strekk, noe som blåste all luften ut av han... vondt!

I første omgang var han for øvrig etter returen først, før han la seg etterpå.

Tøff keeper og keeperspill :)

Mulig innsatsen fra begge keepere var litt ekstra, siden keepertreneren for akademiet var kommet for å se kampen. Han skrøt veldig av begge elevene, både før. under og etter kampen.

Så til kampen som Reidar Heieren dømte i dag, og da er det ikke rom for diskusjoner noen veier.. J men vi er glade for at vi har han med, som han selv kalte det, et comeback.

Første målet kommer etter et herlig gjennomspill av Simen til Adrian Faye etter 7 minutter. Åssiden er med og setter 1 mål 5 minutter etterpå. Andre målet til NSIL kommer etter 15 minutter, da etter gjennomspill fra ny-signeringen David til Simen. Laget bytter og Teodor setter mål 3 og 4. Fjerdemålet kommer etter at keeper gir retur på et knallhardt skudd som han får i magen. Teodor putter den kynisk inn J. En ekte spiss. Åssiden greier å sette inn en til, slik at det står 4-2 til pause

Etter pause begynner NSIL å ta over mer og mer av spillet. Ny-signering nr 2, Tiziano sørger for 5-2, før Adrian Faye forsøker seg, og skyter keeper neste inn i mål... Telling/VONDT. Med ny keeper i Åssiden-målet, kommer Ruben på raid og setter 6-2. Sander setter 7-2, før Åssiden setter 6-3. Sander har fått los, og fyrer av til 8-3. Teodor avslutter med 9-3. Forsvaret jobbet heroisk i dag, Adrian E, Andreas, Dennis og Ole Ambjørn var vanskelige karer å komme rundt i dag. Keeperen til Åssiden kom for øvrig inn igjen etter noen minutter på sidelinjen, og er direkte årsak til at Nordre Sande IL ikke satt flere mål. Undertegnede telte i hvert fall 4-5 klasseredninger, som garantert hadde gitt mål med en annen keeper.

Vi ønsker Åssiden lykke til videre i sesongen, og håper vi møtes igjen til høsten.

Selv skal vi møte Solberg 2, onsdag 28. mai kl. 1900 på Solberg Kunstgress. Husk oppmøte 45 minutter før kampstart.

GM

Skribent innlogging

grasrotandelen logo2

Sponsorer Fotball:

Hovedsponsorer