14/6-14.

Vi møter Sande SK hjemme i Klevjerhagen. Kampen er ganske så jevn, men det er våre gutter i blått som stikker av med seieren. Teodor scorer 2 og Edvard scorer 1, vakker assist fra Adrian Faye som legger den inn i feltet til Edvard, som nikker ballen i mål. Kampen ender 3-1 til NSIL

16/9-14

Vi har tatt turen til Marienlyst for å møte Skiold Tigrene. Dommeren til Skiold uteblir, så det blir oppnevnt en korpulent fyr på sidelinjen som skal være dommer. Skiold trykker på og er ganske så tekniske, og setter første målet etter 4 minutter. Sander greier å få lirket inn en rett etterop, med Skiold varter opp med god fotball og scorer igjen. Det står 2-1 til Skiold til pause. Det er ganske så livat i begge leire under pausesnakken, og jeg vet ikke hva våre trenere puttet i vannet til gutta, men det hjalp ihvertfall. For 2. omgang skulle fortone seg som noe helt annet enn det vi var vitne til i 1. omgang.

2.omgang. 1 min: Adrian F. setter ballen i mål, 4 min: Ruben, 7 min: Ruben, 9 min: Adrian F, 10 min: Sander, 12 min: Adrian F, 13 min: Sander. Før det er halvspilt omgang står det 8-2 til NSIL nå. Dommern får kjeft, blåser ikke på klare frispark. NSIL høvler over Skiold, og treneren til Skiold er oppgitt over dommeren som tilsynelatene gjør tabbe etter tabbe.. Men men ;) 20 min: Noah, 23 min: Edvard på et stjernetreff (igjen). Skiold putter inn 2 til slutt, og kampen ender ut i 10-4 til NSIL ...Eller 4-10 som det så korrekt heter når man spiller på bortebane. Siste brøleren i kampen er det dommeren som står for, da han blåser for frispark som NSIL egentlig skulle hatt. Men som Skiold får ...... DOMMERTABBE!!!.

Etter denne kampen går det rykter om at dommeren har levert inn lisensen og søkt avskjed i unåde og emigrert til Brasil... Makan til møkkadømming ;)

19/6-14

Fjell har tatt turen ned i de dype skoger i Klevjerhagen. Dette er gutter som har vunnet relativt mye i år, og som anses som veldig gode. Vi forventer en hard kamp. Til kampen har NSIL leid inn GamleHeieren, dette er nok lurt, siden dommeren i forrige kamp gjorde noen fatale feil. Dommeren fra forrige kamp ble observert med linjedommerflagget i denne kampen, og publikum stiller seg tvilsom til denne korpulente ass.dommeren. (kommet tilbake fra Brasil allerede?)

Kampen er i gang og Fjell går knallhardt ut. Dommeren er bestemt, og blåser relativt mye. Gutta til NSIL greier seg bra, 5 min: Adrian F, 10 min: Sander. Det står 2-0 til pause i NSIL's favør, og det begynner å bli ampert på banen. Det er tydelig at vi er i kamp med et lag som ikke er vant til å ligge under/tape.

2 omgang er i gang, og det blir harde taklinger og mye spille frem og tilbake. Fjell setter inn 3 mål, og det står 2-3 når tiden nesten er ute... Etter mye klabb og babb, samt skader er det lagt til noen minutter, og det er i disse minuttene Teodor (frelseren) står frem PANG i kassa 3-3 og kampen blåses av. Jubelen etter denne kampen fra de som hadde møtt opp var voldsom. Morro.

Nå er det sommerferie, det er noen treninger i uke 26 og 27. Oppstart på treninger etter sommeren vil trenerne informere om på siste trening.

Så da er det bare å ønske alle en god sommer, så sees vi til høsten, når det igjen blir trening og kamper.

GM

Skribent innlogging

grasrotandelen logo2

Sponsorer Fotball:

Hovedsponsorer