Første lag ut er NSIL lag 2, de møter Eiker Kvikk. Publikum har knapt rukket å sette seg før David er oppe og putter første målet. David putter 2 kjappe på 2 og 5 minutter i denne kampen. Eiker kommer sterkt tilbake og putter 2. Det står 2-2 lenge, men dommeren dessverre vil resultatet annerledes og idømmer straffe til Eiker. Vi i publikum er selvfølgelig helt uenige, men hva hjelper vel det? Eiker setter straffen og vinner 3-2.

 

NSIL1 har neste kamp mot Skiold Celtic. Skiold er kjent for gode og hardtsatsende lag i alle aldre, noe våre gutter vet godt. Teodor er virkelig i støtet, og knappe minuttet er gått før han setter ballen i mål, neste mål er også Teodor sitt og kommer i det 13 minutt. Dennis er kjapt ute og scorer NSIL sitt 3 mål etter 14 minutt. Kampen ebber ut i 3-0 etter at NSIL har rundspilt Skiold etter alle kunstens regler (helt objektivt sett selvfølgelig J)

 

NSIL2 har neste kamp mot Ørn Sort. Her er også David i gang før folk rekker å sette seg. Knappe minuttet er gått, før det smeller i nota bak Ørn keeperen. 1-0. Neste angrep kommer Andreas, inn fra høyresiden og knaller til med venstre fra distanse. Ballen går i bue over keeper og nydelig satt i motsatt kryss, 2-0. Fabian og Embrik er to driblefanter som jeg er sikker på at vi kommer til å se mye av fremover i både 04 og 02 sammenheng. Tipper Ørn spillerne er svimle enda, etter at de annenhver gang dribler og snurrer med ballen. Mathias har en klasseredning etter 9 minutter, etter at Ørn er oppe på en sjelden visitt med reel målsjanse. Fabian setter 3 målet etter 12 minutter, og kampen ebber ut i 3-0 til NSIL2. Nå er det mer enn bare kaffen som varmer på Nedre Eiker Stadion.

 

NSIL1 møter Hokksund i neste kamp, en kamp vi vil og skal vinne. Adrian Faye setter 1-0 etter 3 minutter og vi er i gang. Ruben scorer etter 7 minutter og Ole Ambjørn setter 3-0 målet etter hjørnespark på 18 minutter. Grei gjennomkjøring av våre gutter mot høyreiste gutter fra Øvre Eiker.

 

NSIL2 møter IBK Blå i neste runde. En kamp som IBK tar føringen på. IBK scorer første målet etter 4. minutter, og vi ser at dette kan bli noe tøft. Men Noah vil det ikke slik, og etter 8 minutter, setter han mål nr 2 i kampen, og NSIL’s første. David vil ikke være noe dårligere, og det går knappe minuttet etter forrige mål, før David setter inn 2-1 målet til NSIL. Men IBK gir seg ikke så lett, og 2 minutter etterpå står det 2-2. Begge lag har mange sjanser nå, men det avgjøres ikke før i det 18 minutt når NSIL får straffe. Edvard skal ta denne straffen, og han gjør det med den største selvsikkerhet og ro jeg aldri har sett. PANG 3-2 og Edvard blir matchvinner i denne kampen.

 

Siste kampen for kvelden er det NSIL1 mot MIF. Mulig jeg ikke har vært klar nok på dette, men 3050,HBK og Sande SK er lag som skal slås i fotballsammenheng. Jeg fikk ikke sett denne kampen, men jeg har fått referert at denne endte 1-1, og målet til NSIL kom etter at Adrian Faye nikket denne inn. Det er også blitt meg fortalt at dette var en kamp gutta syns var viktig å vinne, og at uavgjort føltes som tap.

 

Men begge lag gjorde en formidabel innsats, og av seks kamper totalt ble det 4 seire, 1 uavgjort og 1 tap. Alle gutta fikk fortjent premie.

 

Dagen etterpå skal bli meget verre dessverre.

 

Da er det klart for årets siste kamp i 02-gruppa, og dette er mot Hønefoss på Hønefoss stadion.

Snakker om å gå fra verst til like ille, når det gjelder reisemål i løpet av en helg L

 

Vel, Hønefoss er også kjent for god satsning på breddefotball, så dette blir ingen walkover.

Det ble bestemt at pga. antall spillere på begge lag skulle det spilles 9’er fotball. Dvs. målene ut på begge 16 metere samt full 11-bane bredde.

Sier ikke så mye annet enn at kampen endte 4-1 til Hønefoss, og at det var Hønefoss som scoret alle målene. Hønefoss var veldig gode.

Men til guttas forsvar, så kjente de nok litt av kampene fra dagen i forveien i beina. 

GM

Skribent innlogging

grasrotandelen logo2

Sponsorer Fotball:

Hovedsponsorer