sommer 2012 144

Gutter 2004 er snart klare for å starte opp treninger igjen.  Foreløpig er det ikke avklart hvor vi får treningsområde så dette vil vi komme tilbake.  Nytt av året er at vi må få inn nye trenere da Bjørn måtte gi seg på slutten av sesongen i fjor og Tore har meldt fra om at han må prioritere jobb.  

 

Tore har fulgt laget i fem år nå og har gjort en super innsats i disse årene.  Dette betyr at vi pr nå kun har Harald igjen som trener for en spillerstall på +/-15 spillere som skal fordeles på 2 7-er lag og med treninger 2 dager i uken er det behov for 2 nye trenere for å få dette til å gå rundt. Det er viktig at noen melder seg kjapt nå slik at vi får gitt gutta et godt treningstilbud for denne sesongen også.  Det er ikke krav til at dere har trenerkompetanse men det vil bli gitt tilbud om dette for de som ønsker dette samt at Harald vil veilede etter beste evne.  Det er en svært fornøyelig jobb å være trener for denne gjengen. 

Lille BlåVi kommer også denne sesongen til å delta på to cuper og vi er allerede påmeldt med to lag på Godset Cup som arrangeres på Gulskogen helgen 25. - 26. april. Vi vil da spille minst tre kamper pr lag og alle deltagere vil få premie samt en T-skjorte. 

 

Videre planlegger vi å delta i Kiwi Solberg Cup. I skrivende stund er det ikke klart når denne cupen vil arrangeres i 2015 så dette vil vi komme tilbake til.

Skribent innlogging

grasrotandelen logo2

Sponsorer Fotball:

Hovedsponsorer