Nordre Sande IL søker etter :

«Journalister» og «Fotografer»

 Nordre Sande Idrettslag ønsker å utvikle og bedre sin kommunikasjonsvirksomhet internt og eksternt. Som et ledd i det søker vi etter «Journalister» og «fotografer» som kan bidra med å dekke «små» og «store» begivenheter i klubben.  Det kan være reportasjer fra kamper og renn, fra Barnas dag, og andre arrangementer, intervjuer med interessante personer i klubbmiljøet, og/eller andre ting som er verdt å formidle videre.

Primært er målet produksjon av stofdf til klubbens nettside, som er under utvikling, men også sikkert til lokalavisene.

Vi søker medarbeidere fra 16 år og oppover som liker å skrive og / eller liker å fotografere. Har noen erfaring med bruk av video og overføring gjennom youtube så er det en ekstra fordel.

Arbeidsoppgaver:

  • Inngå i et team rundt webredaktør
  • Lage reportasjer, lage intervjuer, oppsøkende journalistikk og fotografere bilder og eventuelt ta video opptak fra «små» og «store» begivenheter i og rundt klubben primært til klubbens nettside, men også til lokalavisene.
  • Kurs i innføring i systemet publisering på nettsiden.

Vi tilbyr:

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et et inspirerende miljø.
  • Lønn utbetales etter vanlige satser slik det er for alle verv i klubben med mye glede og minnerike øyeblikk.

Tiltredelse: snarest

Spørsmål rundt dette kan rettes til: leder Per Bøhlum tlf. 90203621 etter kl.1800, eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skribent innlogging

grasrotandelen logo2

Hovedsponsorer